Seglarskolan

Klubben håller varje sommar seglingsskola för barn och ungdomar. Utbildningen genomförs i Skillinge hamn, södra piren.

Båtar som används i utbildningen är Optimistjolle och 606. Skolan är populär så det gäller att vara ute i god tid för att få plats.

Utbildningen sker enligt båtklubbens policy i en doping- och drogfri miljö.

Seglarskola ordnas även för vuxna med både seglingsteori och seglingspraktik i någon eller några av klubbmedlemmarnas familjebåtar eller 606:orna.

Kursinformation

Vi kommer alltid att uppdatera vår blogg under "Aktuellt" med den senaste kursinformationen. Ni kan klicka här för att läsa om årets kurser.

Klicka på bilden här till höger så blir seglarkursen levande!
Vi byter då sida till YouTube.

Anmälningar

Ni kan ladda hem våra ansökningsblanketter att fylla i och skriva ut själva:

Anmälan till seglingsskola för barn och ungdomar finns här som ett pdf-dokument (öppnas i ex.vis Adobe Acrobat Reader).

Anmälan till seglingsskola för vuxna finns här som ett pdf-dokument (öppnas i ex.vis Adobe Acrobat Reader).
Kursen omfattar två veckor men i mån av plats kan en vecka erbjudas.

Anmälningsavgift:

500 kr

Kursavg. 2 v. (inkl. anm.avgift):

1500 kr

Kursavg. 1 v i mån av plats (inkl. anm.avg.):

1000 kr

Plats i kö till kursen registreras när klubben mottagit anmälningsavgiften på kontot.